Vask og føn

Jeg tilbyder din hund et bad med nogle af de bedste produkter, og bruger kun milde og naturlige produkter. Efterfølgende tørres hunden med en såkaldt blower og redes igennem. Mange hunderacer kan med stor fordel i fældeperioder, få blowet deres underuld ud, hvilket vil minimere fældning i hjemmet betydeligt.

Klip

I Rikkes Hundesalon tilbydes forskellige klipninger, alt afhængig af race og pels. Det er bl.a. tætklip, bamseklip og hvalpeklip. Vær opmærksom på, at pelsen skal være uden større filter, hvis du ønsker andet end tætklip. Din hund kan også blot få en lettere "studsning". Måske ønsker du bare at få klippet hoved, numse og poter. Eller blot negle og poter. Jeg trimmer desværre ikke.

Negleklip

Jeg tilbyder negleklip på hunde op til max 15 kg.

Hvad kan du forvente hos Rikke?

Jeg har speciale i de små pelshunde, shih Tzu, Havaneser  osv. I Bamseklip, Hvalpeklip og tætklip. Jeg modtager kun hunde på max 10-12 kg.

Jeg ved, at for de fleste mennesker er deres hund deres kæreste eje, og derfor tilbyder jeg en hundesalon, hvor der bliver sat god tid af til din hund.
Altid kun én hund af gangen, som giver en ro man sjældent finder i en hundesalon.

Jeg sætter en stor ære i at opfylde mine kunders behov og med et tilfredsstillende resultat. Og jeg vil selvfølgelig altid tage hensyn til hunden og særlige behov, og vil gøre alt for at den får en god oplevelse.

Bestil tid online, eller ring til salonen på 9393 4505

Skærmbillede 2022-12-02 kl. 19.48.54


FØLG OS HER


RIKKES HUNDESALON

GALLERI

Copyright © 2022 Rikkes Hundesalon. All rights reserved